Geen producten (0)

Dressbuddy Aan/Uit pakket Slip Perfect

€ 223,02 (inclusief btw 9%)
Levertijd 3-5 dagen
Specificaties
Productcode 1400
EAN code 8719326955803
Productcode leverancier P-A-C+-SP
Omschrijving

Standaard DressBuddy pakket (Combi Aan/uit) met Antislip matje en Slip Perfect.

Met een Dressbuddy pakket kunt u weer zelfstandig uw steunkousen aan en/of uittrekken zonder te bukken. Met dit complete pakket bent u niet meer afhankelijk van de Thuiszorg of uw partner. Door het extreem gladde glij-oppervlak doet u de steunkous sneller en gemakkelijker aan/uit zonder al te veel kracht te hoeven zetten. Elastische kousen houden langer hun therapeutische druk door het gebruik van hulpmiddelen. 

Selecteer uw lengte en kuitomvang, zo bent u gegarandeerd van de juiste maat DressBuddy. Voor maatwerk kunt u contact met ons opnemen, wij denken graag met u mee.

Voor TEK met open en gesloten teen en alle type compressiekousen.

Handleiding Zelfstandig kousen aan en uittrekken:

Aantrekken: Zet de kous op de gele balletjes. Leg de onderkant van de slip in de kous, steek uw voet in de kous. Trek de kous omhoog, stop met trekken ter hoogte van de kuit, verwijder de Dressbuddy en de slip.

Uittrekken: Sla de band van de kous 10 cm. om en zet de blauwe balletjes op de kous. Sla de kous weer terug en duw de Dressbuddy naar beneden en schuin van u af. Strek uw voet om over de enkel te komen en haal uw voet uit de kous.

# Materiaalkleuren kunnen afwijken van de getoonde afbeeldingen

Ook interessant

€ 66,90
€ 34,83