Geen producten (0)

Retourneren:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Voor teruggave van het volledige aankoopbedrag dient het product ongedragen, ongebruikt en onbeschadigd te zijn. U mag een product uiteraard wel beoordelen zoals u in een fysieke winkel zou doen. Indien u echter tijdens de bedenktermijn verder bent gegaan dan nodig is voor de beoordeling of u het product wilt behouden, dan mogen wij waardevermindering die daardoor is ontstaan verrekenen met het terug te storten bedrag. Deze waardevermindering kan oplopen tot 100%. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@debestehulpmiddelen.nl  Wij betalen het verschuldigde aankoopbedrag zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten in goede orde retour hebben ontvangen. Wij storten het bedrag terug op hetzelfde rekeningnummer als waarmee u betaald heeft. 

Stuur het pakket voor retourzending naar onderstaand adres:

Tolweg 2

5171 PV Kaatsheuvel