Geen producten (0)

Dressbuddy Aan/Uit pakket Slip Voet

€ 223,02 (inclusief btw 9%)
Specificaties
Productcode 1000
EAN code 01001
Productcode leverancier P-A-C+
Omschrijving

Standaard DressBuddy pakket (Combi Aan/uit) met Antislip matje en Slip Voet.

Met een Dressbuddy pakket kunt u weer zelfstandig uw steunkousen aan en/of uittrekken zonder te bukken. Met dit complete pakket bent u niet meer afhankelijk van de Thuiszorg of uw partner.

Selecteer uw lengte en kuitomvang, zo bent u gegarandeerd van de juiste maat DressBuddy. Voor maatwerk kunt u contact met ons opnemen, wij denken graag met u mee.

's Morgens gebruikt u de gele balletjes (de zon komt op) voor het aantrekken en 's avonds gebruikt u de blauwe balletjes (zon gaat onder) voor het uittrekken. Eenvoudig in gebruik met de bijgeleverde antislip mat voor op de vloer en de super gladde Slip Voet (glijvoet).

De Dressbuddy is gemaakt van staal, dus duurzamer en sterker dan kunststof alternatieven. Geschikt voor TEK met open en gesloten teen.

Handleiding Zelfstandig kousen aan en uittrekken:

Aantrekken: Plaats de kous op de gele balletjes. Leg de onderkant/driehoek van de slip in de kous en zet de DressBuddy op het matje. Stap in uw kous. Trek de kous omhoog nadat u de hiel voorbij bent, stop met trekken ter hoogte van de kuit, verwijder de Dressbuddy en de slip. Door uw voet over de antislipmat te schuiven, kunt u de steunkous daar nog verder fixeren.

Uittrekken: Sla de band van de kous 10 cm. om en zet de blauwe balletjes op de kous. Sla de kous weer terug en duw de Dressbuddy naar beneden en schuin van u af. Strek uw voet om over de enkel te komen en haal uw voet uit de kous. Om het uittrekken nog gemakkelijker te maken kunt u de frictie verminderen door hierbij ook de SlipVoet te gebruiken.

# Materiaalkleuren kunnen afwijken van de getoonde afbeeldingen